Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
1.33
1 stars: Fara rating
3 pareri
Produse (597)

Slefuitor de glet pereti cu Led furtun si sac colectare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5489 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Slefuitor de glet pereti cu Led furtun si sac colectare

Descrierea produsului

Un polizor profesional de la renumita companie Ripper
Este echipat cu un motor eficient cu putere mare, datorita caruia dispozitivul va fi perfect atat pentru lucrarile la domiciliu, cat si pentru companiile profesionale de renovare.
Dispozitivul este conceput pentru macinarea atat a tencuielilor, cat si a finisajului din gips.
Manerul scurt si manerul suplimentar permit macinarea precisa a oricarei suprafete.
Unitatea de la motor este transmisa prin cutia de viteze, fara utilizarea unor linii de actionare inutile.
Este un design simplu, solid si compact, care este mult mai durabil decat polizoarele traditionale.

Rasnita este echipata cu un sistem de aspirare a prafului adaptat pentru a lucra cu un aspirator industrial, echipamentul include o punga de colectare a prafului si un furtun pentru conectarea la aspirator.

In plus, sistemul de extractie a prafului are un control al puterii de aspiratie, aceasta este o caracteristica rara in acest tip de dispozitiv.
Pentru o indepartare mai buna a prafului, dispozitivul foloseste smirghel cu gauri, care este o solutie mult mai buna decat doar descarcarea pe margine.

Date tehnice:

Viteza de rotatie: 1200 -2150 / min

Diametru cadran: 180 mm

Diametrul discului de slefuit: 180 mm

Lungime cablu: 4m

Blocare ax: da

Material carcasa: plastic PVC

Tensiune nominala: 230-240V

Cheie cu piulita: da

Iluminarea suprafetei de lucru: da (LED 360 )

Diametrul furtunului: 32mm

Montare pe disc: M6

Detalii

Rasnita este echipata cu control al turatiei motorului, care va permite sa reglati viteza discului la materialul care este macinat.

In plus, dispozitivul foloseste un sistem de pornire lin, datorita acestei solutii dispozitivul nu porneste la viteza maxima imediat.

Manerele ergonomice acoperite cu un strat de cauciuc antiderapant sporesc confortul si precizia in timp ce lucrati cu dispozitivul. Un avantaj suplimentar al polizorului este dimensiunea sa mica, care faciliteaza foarte mult transportul si depozitarea.

Rasnita este echipata cu un sistem de aspirare a prafului adaptat pentru a lucra cu un aspirator industrial, echipamentul include un sac de colectare a prafului si un furtun pentru conectarea la aspirator. In plus, sistemul de extractie a prafului are un control al puterii de aspiratie, care este o caracteristica rara in acest tip de dispozitive.

Pentru o indepartare mai buna a prafului, dispozitivul foloseste smirghel cu gauri, care este o solutie mult mai buna decat doar descarcarea pe margine.

ILUMINARE LED!

Rasnita are o lumina de fundal cu LED, cu becuri de lunga durata in jurul discului.

Nu mai folositi halogeni de podea care aglomereaza spatiul. Lumina incidenta lumineaza cu exactitate suprafata solului, astfel incat sa puteti vedea deficientele pe care le puteti corecta in mod regulat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura