Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (597)

Tester alcool tuica alcoolmetru spirtometru 0-96 grade

0 stars: 0.00 din 0 pareri

199 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Alcoolmetru tester tuica alcool 0-96 grade

Alcoolometrul pentru uz casnic este utilizat in scopul masurarii volumului de alcool etilic in solutie, astfel puteti vedea continutul de alcool din bauturi cat mai precis posibil, pentru a evita abateri de valori, acesta dispune de domeniu de masurare cuprins intre 0-96 alcoolice.

Alcoolmetrul este utilizat pentru determinarea concentratiei alcoolice din bauturile spirtoase precum: tuica, palinca, horinca etc.
Domeniul de masurare este cuprins intre 0-96 grade alcoolice.

Specificatii si mod de utilizare:

Alcoolmetrul prezentat este destinat determinarii concentratiei in procente de volum(grade de tarie) a alcoolului in solutii alcoolice cat si pentru verificarea %(concentratiei) de alcool din solute (Ex. tuica,palinca,etc) se utilizeaza un recipient (pahar tip sonda.cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului. Recipientul trebuie sa fie transparent.

Se umple recipientul cu lichid (aprox.80-90% din capacitatea vasului).Se introduce alcoolmetrul usor.pina cind pluteste liber.
Se citeste dedesubtul meniscului la o temperature de aprox. 20C, indicatia de pe tija alcoolmetrului. Citirea reprezentand gradele de tarie a lichidului.

Alcoolmetrul este gradat in procente de volum pe domeniul 0-96% cu valoarea divizata pe portiunea de scala 0-50% valoarea diviziunii este de 2%,iar pe portiunea 50-100% valoarea diviziunii este de l%. Eroarea tolerata a alcoolmetrului este egala cu valoarea unei diviziuni.

Alcoolmetrul este fabricat din sticla cu scala de hirtie in interior, testerul este alcatuit din alice de plumb si ceara rosie

Date tehnice:
Domeniul de masura: 0-96% Vol;
Valoarea diviziunii: 2% Vol;
Temperatura de etalonare: 20
Citirea dedesupt menisc;
Lungime totala: 175+/- 10mm
Dimensiune: aprox. 14 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura