Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (597)

Disc 2 in 1 motocoasa, pentru plivit, indepartare buruieni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

599 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Disc 2 in 1 motocoasa, pentru plivit, indepartare buruieni

Fabricat din otel de inalta calitate, acest disc de plivire este conceput pentru a elimina in mod eficient buruienile in exces, oferind plantelor de gradina o forma frumoasa si facand gradina mai atractiva.

Forma stea unica a discului permite indepartarea mai eficienta a buruienilor si este usor de inlocuit si de utilizat.

Acest instrument practic este potrivit pentru sol uscat, garduri de tundere, si este deosebit de potrivit pentru instrumente de gradinarit cu tija de gradinarit drepte.

Cu interfetele sale ingrosate si durata lunga de viata, acest disc de plivire este o garantie de calitate si este intotdeauna sustinut cu servicii pentru clienti de incredere.

1. Fabricat din otel de inalta calitate, duritate ridicata, puternic, realizat prin maiestrie fina si cu interfete ingrosate, durata lunga de viata.

2. O gama larga de aplicatii: potrivite pentru sol uscat, indepartati in mod eficient buruienile in exces, dati plantelor de gradina o forma frumoasa, taiati gardurile si faceti gradina mai atractiva.

3. Spre deosebire de capetele obisnuite de tuns, discul de plivire are o forma stea unica, care poate elimina buruienile mai eficient.

4. Usor de utilizat: structura simpla, usor de inlocuit si de utilizat. Potrivit in special pentru uneltele de gradinarit cu arbore drept.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura