Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aspirator robot Smart Clean

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1899 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aspirator robot de curatare inteligent cu acumulator, Negru

Robot aspirator inteligent, cu acumulator propriu, se reincarca la priza prin mufa USB, curata singur orice tip de suprafata, poate patrund ein cele mai dificile zone si colturi din casa, in special sub mobila, avand dimensiuni ideale: 230x230x62 mm

Miscare flexibila, cu cutie de gunoi mare de praf.

Curatire automata pentru casa si birou Arie mare de curatare: 100-150 de metri patrati

Cu ajutorul senzorului ASD anti-coliziune inteligent, acest aspirator robot poate recunoaste bariera si poate evita coliziunea

Design de 62 mm subtire.

Acest curatator poate lucra in locurile inguste, este posibila curatarea zonei sub mobilier si colt 1500PA aspiratie puternica. Usor de absorbit praful, parul, hartia, reduce poluarea PM2.5

Design de zgomot redus Zgomotul este mai mic de 50dB, va va oferi o camera linistita.

Folositi cu usurinta toate tipurile de medii de curatare. Potrivit pentru podea, ciment, placi ceramice, podele din lemn, etc.

Material: ABS + Componenta electronica

Functie: Functia de absorbtie a prafului / Functia de stergere

Tensiune: DC 5V

Capacitatea bateriei: 1200 mAh

Aspiratie: 1500 PA

Alimentare: incarcare USB / baterie 1xAA (inclusa)

Tipul de incarcare: manual

Timp de incarcare: aproximativ 2,5 ore

Timp de lucru: aproximativ 3 ore

Lungime cablu: 80 cm

Dimensiuni: 230x230x62 mm

Mop Multifunctional cu Stoarcere Rapida X-Mop

Descopera secretul unei curatenii eficiente si rapide pentru orice suprafata cu Mopul Multifunctional cu Stoarcere Rapida X-Mop. Acest instrument inovator este partenerul perfect pentru a face fata murdariei si prafului, oferind rezultate remarcabile intr-un timp record.

Cu o panza din microfibra extrem de absorbanta, Mopul X-Mop actioneaza ca un adevarat magnet pentru particulele de murdarie, asigurand o curatare impecabila pe orice tip de suprafata. Indiferent daca este vorba despre parchet, gresie, sau linoleum, acest mop este potrivit pentru orice situatie.

Functia de stoarcere rapida iti permite sa controlezi nivelul de umiditate al panzei, astfel incat sa obtii intotdeauna o curatare optima fara urme sau pete. Designul sau ergonomic, in forma de X, confera o manevrabilitate excelenta, permitandu-ti sa ajungi cu usurinta in cele mai greu accesibile colturi si zone.

Usor de utilizat si intretinut, Mopul Multifunctional cu Stoarcere Rapida X-Mop este alegerea ideala pentru oricine doreste sa faca curatenie rapid si eficient in casa sau la birou. Experimenteaza o curatenie impecabila si economiseste timp si efort cu acest mop inovator!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura